Tori-paketti

 
Tori-paketti_aspa.jpg
 
Torilöytöjä Hangosta Utsjoelle mieltä ja maapalloa kuormittamatta
 
Tori-paketti yhdistää torittajat ja tavarat ympäri Suomen! Kun torilöydöt kulkevat helposti omistajalta toiselle, mahdollistamme vertaiskaupan ja kestävän kulutuksen kasvun. Käytetyn tavaran kauppa säästää arvokkaita luonnonvaroja, ja se on avainasemassa hiilidioksidipäästöjen hillitsemisessä.
 
Torilöytöjä hiilineutraalisti läpi Suomen

Tori-paketin voit lähettää mistä, milloin ja minne vain kotimaan sisällä. Mikä parasta, Tori-paketti on ekologinen valinta, sillä ostos, pakkaus ja kuljetus ovat kaikki hiilineutraaleja. Osta Tori-paketille Postin kuljetus kätevästi Torin Omat ilmoitukset -sivullasi tai Postin lähettämisen palvelussa.
 
Lähetä Tori-paketti helposti
  1. Kun kaupat on sovittu, pyydä kauppakumppanilta hänen nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa Tori-paketin lähettämiseksi. Tiedustele noutaako vastaanottaja paketin mieluummin Postista vai pakettiautomaatista. Myös kotiinkuljetus on mahdollinen.
  2. Napauta Tori-paketin kuvaketta Omat ilmoitukset -sivullasi Torissa ja valitse ulkomitoiltaan sopiva pakettikoko lähetyksellesi.
  3. Täytä vastaanottajan ja lähettäjän yhteystiedot, maksa paketin lähetys ja ota talteen Helposti-koodi.
  4. Kirjoita paketin päälle lähettäjän ja vastaanottajan yhteystiedot sekä Helposti-koodi, ja jätä paketti mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Lähetä Tori-paketti

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö