Näin otat hyvän ilmoituskuvan

Älypuhelimien yleistyttyä on hyvän valokuvan ottaminen tänä päivänä helpompaa kuin koskaan. Olemmekin keränneet muutamia valokuvausvinkkejä, joilla parannat tuotteesi myyntimahdollisuuksia.

Valokuvaa tuote neutraalia taustaa vasten

Hyvin yleinen virhe on valokuvata tuote sekavaa taustaa vasten, jolloin kuvasta tulee levoton ja ostajan on vaikeaa nähdä kuvasta, millainen tuote on. Kokeile kuvata tuote esimerkiksi vaaleaa taustaa, kuten pöytää tai seinää, vasten. Näin kuvasta tulee selkeämpi ja se näyttää laadukkaalta.

Hyödynnä luonnonvalo

Pyri valokuvaamaan, kun päivänvalo on kirkkaimmillaan ja ota valokuvat ikkunan läheisyydessä. Keinotekoiset valot saattavat tehdä valokuvasta liian kellertävän tai liian pimeän. Jos päivänvalo ei auta, kuvaa voi muokata kirkkaammaksi kuvankäsittelyn avulla tai käytä kamerasi salamaa. Varmista, että kuva on tarkka, eikä tärähtänyt tai sumea.

Rajaa ja sommittele valokuva oikein

Kun otat valokuvaa, sommitele kuvattavana oleva tuote niin, että se on keskellä kuvaa ja vie kuvatilasta suurimman osan. Kuva näyttää paremmalta ja nostaa tuotteesi laatumielikuvaa, kun se on sommiteltu oikein.

Lisää ilmoitukseen useampi kuva

Kuvaa tuotetta eri puolilta ja lisää nämäkin kuvat ilmoitukseen. Erityisesti, jos tuotteesta löytyy vikoja tai erityisiä merkkejä tai leimoja, niistä kannattaa ottaa kuva ja lisätä nekin ilmoitukseen. Tämä lisää luotettavuuttasi myyjänä.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö