Torin käyttämiseen liittyvät säännöt

Torissa julkaistavan ilmoituksen on oltava hyvien tapojen mukainen ja noudatettava Suomen lakeja sekä Torin ohjeistuksia ja käyttöehtoja. Tori varaa itselleen oikeuden tulkita vapaasti sekä tarpeen mukaan muuttaa ja täydentää sääntöjä. Torilla on myös tarvittaessa oikeus pyytää täydennystä ilmoitukseen tai kysyä lisätietoja ilmoitettavasta tuotteesta/palvelusta.

Sääntöjen rikkominen voi johtaa ilmoituksen tai Tori-tilin poistamiseen. Tori pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa poistaa vilpilliset, asiattomat, syrjivät, epäilyksiä herättävät tai muutoin sääntöjen vastaiset ilmoitukset sekä niiden ilmoittajat palvelusta. Tori tekee tiivistä yhteistyöstä viranomaisten kanssa ja luovutamme heille pyynnöstä kaikki tiedot rikoksen selvittämiseksi.

Tori.fi-palvelun käyttäjänä sinun tulee varmistaa, että et jätä ilmoituksia tai lähetä ilmoituksiin yhteydenottoja, joiden sisältö loukkaa etnisiä ryhmiä, seksuaalisia vähemmistöjä, yksityisiä tai julkisuuden henkilöitä tai joiden sisältö on muutoin asiatonta tai ovat pelkkää mainontaa. Ilmoituksiin liitetyt asiattomat kuvat eivät myöskään ole sallittuja. Tahallinen kiusanteko voidaan raportoida suoraan Poliisille.

Tori.fi-ilmoituksiin lisätään vesileima. Kaikki oikeudet ilmoitusten teksteihin ja kuviin siirtyvät SCM Suomi Oy:lle.

Kaupoista syntyneet riitatilanteet ja niiden sopiminen on kaupan osapuolien vastuulla. Tori ei voi toimia tuomarina kaupoista syntyneiden riitatilanteiden selvittelyssä, mutta Torin asiakaspalvelu voi tarjota ehdotuksia sovinnon löytämiseksi. Tutustu myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistukseen yksityisten henkilöiden välillä solmittujen kauppojen riitatilanteista.

Tutustu myös turvallisuusvinkkeihimme.

Omien rekisteröintitietojen oikeellisuus, kuten voimassa oleva puhelinnumero, on käyttäjän omalla vastuulla. Puhelinnumeron voi piilottaa muilta käyttäjiltä Tori-tilin asetuksissa.

Torissa voi ilmoittaa ainoastaan yksityishenkilöt. Ilmoittaakseen Torissa yritys tarvitsee maksullisen kauppapaikan. Tutustu Tori-kauppoihin ja Tori-autokauppoihin. Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä: kaupat@tori.fi.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö