Metsästysosasto pois käytöstä sovelluksissamme

Metsästysosasto on toistaiseksi poistettu käytöstä sekä iOS-sovelluksessamme että Android-sovelluksessa. Syynä tähän on Applen muuttunut tulkinta metsästysosastomme suhteen: aseita ei tule olla näkyvillä sovelluksessa (vaikka ne ovat normaalisti selattavissa selaimilla). Samalla on myös päivitetty Android-sovelluksen osastoja, eikä metsästysosasto valitettavasti ole selattavissa tai haettavissa iOS- tai Android-sovelluksissa.

Pahoittelemme, että emme valitettavasti voi näyttää hakutuloksia aseille tai metsästysosastoa sovelluksissa. Muistathan kuitenkin, että voit selata ja hakea metsästysosaston ilmoitussisältöä normaalisivustomme lisäksi myös mobiililaitteilla osoitteessa m.tori.fi, ja käyttää muuten sovelluksiamme normaaliin tapaasi.

Hakusanat: iOS aseet, Android aseet, metsästysosasto, metsästys, aseet, ampuma-ase, luvanvaraiset aseet