Tutustu uusimpiin sääntömuutoksiin

Pitääksemme Torin helppona ja vaivattomana kauppapaikkana jatkossakin, olemme tehneet pieniä muutoksia sääntöihimme:

  • Useat ilmoitusversiot samasta tuotteesta/palvelusta tarkoituksena saada tuotteelle/palvelulle lisänäkyvyyttä on kielletty. Päivitimme sääntöjämme, ja jatkuvasta sääntörikkomuksesta voi seurata 14 päivän mittainen ilmoittelukielto, jonka aikana Tori-käyttäjän uusia ilmoituksia ei julkaista palveluun. Lisätietoa ilmoituksen uusimisesta ja siihen liittyvistä säännöistä löydät täältä.
  • Liiallinen isojen kirjaimien käyttö otsikossa ei ole sallittua. Ilmoituksissa sallitaan kuitenkin yksittäisten tehosanojen käyttäminen kuten "UUSI Kahvinkeitin". Siistillä kirjoitusasulla tehty ilmoitus herättää varmemmin kiinnostusta potentiaalisissa ostajaehdokkaissa.
  • Jotta kauppa kävisi joustavasti, emme toistaiseksi tule puuttumaan ilmoituksiin, joissa tuotteen vastineeksi pyydetään esimerkiksi kahvipakettia. Nämä ilmoitukset saa sijoittaa myös Annetaan-osastolle.
  • Lisäksi jatkossa on sallittua käyttää ilmoituksen otsikossa ilmoituksen tyyppiä ilmaisevia kirjaimia tai sanoja, kuten "O: Kahvinkeitin", jotta nopeat kaupat syntyvät helposti. 
  • Tulemme jatkossa tekemään muutoksia eläinosastoon. Ajantasaiset säännöt koskien eläinilmoituksia löytyvät täältä

Käythän tutustumassa myös päivitettyihin sääntöihimme sekä kiellettyihin tavaroihin ja palveluihin

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö