Seuraa

Nosto: lisää yleisöä ilmoituksellesi!

Nostoilla voit nopeuttaa kauppoja: Ilmoituksesi saa enemmän uusia silmäpareja sen noustessa hakutulosten kärkeen. 

Oletko jo huomannut Paalupaikka-ilmoituksia? 

Paalupaikan tunnistat sekä ilmoituksen sijainnista että #1 -kuvakkeesta. Paalupaikka-ilmoitus on listauksen kärjessä viiden päivän ajan, jolloin kaikki, jotka hakevat ilmoitustasi vastaavia tavaroita tai palveluita, näkevät ilmoituksesi listauksen kärjessä Paalupaikka-merkinnällä viitenä päivänä.

Paalupaikan voi ostaa ilmoitukselle normaalisivustolla suoraan Tori-tililtä! 

Voit nyt ostaa ilmoituksellesi noston jo sitä sivustolle jättäessäsi!

Seuraathan ohjeita ilmoituksen jätössä: voit valita erilaisista nostovaihtoehdoista sinulle sopivimman lisänäkyvyyden kohdasta ”Paranna ilmoituksen näkyvyyttä”.

Mikäli et halua ostaa ilmoituksellesi nostoa, voit jatkaa seuraavaan vaiheeseen valitsemalla ”Ei kiitos”.

Ilmoituksen jättö on edelleen ilmaista: nosto on vapaaehtoinen ja maksullinen lisäpalvelu ilmoituksen näkyvyyden parantamiseen; ilmoitukset kun ovat Tori.fi:ssä aikajärjestyksessä. Noston avulla voi ilmoitukselleen saada uutta yleisöä esim. vilkkaaseen kellonaikaan tai suositun tavarakategorian parissa.

Nostoja on nyt laajempi valikoima eri tarpeisiin!

-    Ilmoitusta jättäessä ostettava kertanosto nostaa ilmoituksesi uudestaan listan kärkeen kolmen päivän kuluttua:

Jatka ohjeen mukaan ilmoituksen jättöä. Jatkettuasi ilmoituksen vahvistukseen, maksa valitsemasi lisänäkyvyys verkkopankissa, luottokortilla, maksukortilla tai matkapuhelinlaskulla. Voit myös maksaa tekstiviestillä. Lähetä viesti ja koodi ohjeen mukaan. Viestin lähettämisen jälkeen jatka ilmoituksen julkaisuun.

-    Tehonosto sen sijaan nostaa ilmoituksen listan kärkeen kerran päivässä viikon ajan (yht. 7 nostoa)  

Perinteisen noston voi edelleen ostaa ilmoitukselleen myös myöhemmässä vaiheessa: Klikkaa ilmoituksestasi kohtaa “Nosta ilmoitus kärkeen” tai Tori-tililläsi “Nosta tai muokkaa”

-   Viikkonosto toimii kuten ennenkin: Sen ostettuasi ilmoituksesi nostetaan samana ajankohtana listan kärkeen neljän viikon ajan (yht. 4 nostoa)

-     Nosto nostaa ilmoituksesi kerran listaussivun kärkeen 


Hinnoittelut löydät ilmoituksista ja lisätietoja nostosivuilta


Huomioithan, että jättämällä ilmoituksen sitoudut noudattamaan palvelun ehtoja, ja Tori.fi voi missä tahansa vaiheessa muokata tai pyytää ilmoituksesi tietoihin korjauksia, tai hylätä ilmoituksesi mikäli sääntörikkomuksia ilmenee. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että yöllä jätettyjä ilmoituksia julkaistaan osittain seuraavana aamuna.

Tori.fi ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkastuksessa ilmenee sääntörikkomuksia.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö