Tori-raha: Yritysilmoittajan lompakko lisänäkyvyydelle

Tori-raha on uusi ja helppo tapa maksaa Torin lisänäkyvyystuotteita. Tori-rahaa voi hankkia ja käyttää jokainen Toriin oman kaupan perustanut yritysasiakas. Kauppa-asiakkaamme voivat omaa kauppaa perustaessaan valita paketin, jossa on Tori-rahaa mukana jo valmiiksi.

Jos Tori-raha loppuu kesken, erikokoisia rahapaketteja saa ostettua kätevästi myös erikseen. Yksi Tori-raha vastaa yhtä euroa, joten sinun on helppo nopeasti laskea, kuinka paljon jäljellä olevalla saldollasi voi ostaa euroin hinnoiteltuja Nostoja tai muita lisänäkyvyystuotteita.

Ajantasaisen saldosi näet selaimen oikeasta yläkulmasta, kauppasi tietojen yläpuolelta.

Tori-rahan käyttö on toistaiseksi mahdollista tietokoneella ja Torin mobiilisivustolla. Jos käyttäjätililläsi on saldoa, kaupassasi tekemäsi Nostot veloitetaan saldolta automaattisesti, ja säästät aikaa ja vaivaa. Voit käyttää Tori-rahaa ainoastaan Kauppa-ilmoituksiisi.

Yksityisenä Torin käyttäjänä ilmoitusten nostaminen sujuu totuttuun tapaan!