Seuraa

Löytäjät: Toinen kausi nyt Avalla ja Katsomossa!

Löytäjien toisella kaudella asiantuntijat Uolevi Nurmi ja Tea-Mariia Pyykönen kilpailevat etsimisen, tinkaamisen ja myymisen taidossa.

Jaksoissa kurkistetaan niin julkkisten kuin tavistenkin koteihin, ja ratkaistaan kunkin elämäntilanteen haaste juontajiemme avulla — jokaisen tarpeet ja budjetti eroavat, joten löytöretki Tori.fi:ssä voi alkaa! Jakson lopuksi kannattaa vielä katsoa, mitä päätyi myyntiin Tori.fi:hin!

Toisella kaudella selviää mm. miten tv-kokki Harri Syrjäsen inspiraatio syntyy, kuinka YouTube-stara Herbalisti rentoutuu (siis silloin kun ei itse Tubeta) tai millaisen tyttöjen illan järkkää laulaja Diandra.

Muista kääntää televisiovastaanottimesi torstaisin AVAn taajuudelle klo 20:30 tai suuntaa Katsomoon, ja seuraa tavaroiden seikkailuja sekä somepöhinää Löytäjät-sivulla (klikkaa tästä)

 

Pssst. 

#Torilöytö

Oletko sinä tehnyt Torista mahtavia löytöjä? Kuvaa paras Tori-löytösi ja jaa se Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #torilöytö. Palkitsemme joka viikko parhaat löydöt 80 euron hotellilahjakortilla! Seuraa loytajat.tori.fi/  
 
 
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö