Nosta ilmoituksesi listan kärkeen!

Nostoilla voit nopeuttaa kauppoja: Torin ilmoitukset näytetään listaussivulla ilmestymisjärjestyksessä ja uusimpia ilmoituksia katsotaan enemmän kuin vanhempia. Mitä uudempi ilmoitus on, sitä useammin se tulee myös näkyviin käyttäjien tekemissä hauissa. Nostolla siirrät vanhat ilmoituksesi listan kärkeen. Kun ostat ilmoituksellesi noston, ilmoituksesi saa enemmän uusia silmäpareja sen noustessa hakutulosten kärkeen. 

Ilmoituksen jättö on edelleen ilmaista: nosto on vapaaehtoinen ja maksullinen lisäpalvelu ilmoituksen näkyvyyden parantamiseen; ilmoitukset kun ovat Tori.fi:ssä aikajärjestyksessä. Noston avulla voi ilmoitukselleen saada uutta yleisöä esim. vilkkaaseen kellonaikaan tai suositun tavarakategorian parissa.

Nostoja löytyy laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin:

  • Paalupaikka tarjoaa uusina silmäpareina ilmoituksellesi laajimman yleisön sijainnin: Paalupaikalla ilmoituksesi on neljä päivää listausten ja hakujen kärjessä. Lue lisää Paalupaikasta.
  • Tehonosto nostaa ilmoituksen listan kärkeen kerran päivässä viikon ajan (yht. 7 nostoa). 
  • Ilmoitusta jättäessä ostettava kertanosto nostaa ilmoituksesi uudestaan listan kärkeen kolmen päivän kuluttua.
  • Viikkonosto nostaa ilmoituksesi listan kärkeen kerran viikossa neljän viikon ajan (yht. 4 nostoa)
  • Nosto nostaa ilmoituksesi kerran listaussivun kärkeen, heti sen jälkeen, kun olet ostanut Noston.


Kaikissa Nosto-tavoissa Noston ajankohta on sama kuin milloin alkuperäinen Nosto on ostettu. Kaikkia Nostoja on mahdollista ostaa myös ilmoituksen jätön yhteydessä. Hinnoittelut löydät ilmoituksista ja lisätietoja nostosivuilta

Huomioithan, että jättämällä ilmoituksen sitoudut noudattamaan palvelun ehtoja, ja Tori.fi voi missä tahansa vaiheessa muokata tai pyytää ilmoituksesi tietoihin korjauksia, tai hylätä ilmoituksesi mikäli sääntörikkomuksia ilmenee. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että yöllä jätettyjä ilmoituksia julkaistaan osittain seuraavana aamuna.

Tori.fi ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkastuksessa ilmenee sääntörikkomuksia.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö