Päivitimme postinumeroalueita

Tori.fi:n aluejakoa on hieman päivitetty Tilastokeskuksen tietojen mukaisesti:

Itä-Uusimaa on alueena poistunut käytöstä kuntajaon mukaisesti, ja muutkin kuntamuutokset näkyvät nyt Tori.fi:ssä.

Myös postinumeroalueiden nimiä on päivitetty.

Sovelluksissamme postinumero näytetään postitoimipaikan mukaan, eli postinumeron näet postitoimipaikan mukaisessa kunnassa, vaikka sama postinumero olisi useamman kunnan alueella käytössä.

Huomioithan kuitenkin, että postinumeroalueiden nimet eivät aina vastaa asuinalueen tai kaupunginosan nimeä. Voit aina kuitenkin kohdentaa ilmoituksesi sijainnin myös itse kartalle.

Jos kuitenkin huomaat päivitystä kaipaavaan alueen, otamme Tori-tuessa ilolla vinkit vastaan!