Evästeiden käyttö Tori.fi-palvelussa

Tori.fi-sivusto käyttää evästeitä (cookies) palvelun toteuttamiseen, selaamisen helpottamiseen ja hakutulosten parantamiseen sekä palvelun kehittämiseen ja hallinnointiin käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen luomiseksi sekä olennaisen ja räätälöidyn sisällön markkinointitarkoituksiin.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi ja auttavat meitä sekä ilmoitusjärjestelmäämme laskemaan, kuinka monelta eri tietokoneelta sivustollamme vieraillaan, jotta esimerkiksi samaa mainosbanneria ei näytettäisi tarpeettoman montaa kertaa. Evästeet auttavat järjestelmäämme esimerkiksi muistamaan käyttäjän Tori.fi:ssä tekemät asetukset.

Tietoja voidaan myös käyttää Schibsted Media Group Oy:n ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden liiketoiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen, asiakasviestintään sekä markkinointiin, tilastollisiin tarkoituksiin ja muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.

Lisätietoja keräämistämme tiedoista rekisteriselosteessamme ja antamiesi tietojen käsittelystä ehdoissamme henkilötiedot-osiossa.

Evästeet ovat täysin anonyymejä eivätkä sisällä mitään henkilötietoja.

Tori.fi käyttää evästeitä myös tunnistaakseen markkinasegmenttejä ja kohderyhmiä käyttäjien käyttäytymisen perusteella. Nämä tiedot talletetaan täysin anonyymeinä ja niitä käytetään ainoastaan mainosten kohdentamiseen ja käyttöä palvelevaan markkinointisisältöön. Tori.fi ei talleta tällaisia tietoja, mikäli käyttäjä lataa ns. tyhjän evästeen ("opt-out-cookie"). Ohjeet tyhjän evästeen lataamiseen löytyvät täältä.

Eväste-toiminnon voi halutessaan sulkea Internet-selaimesta. Tämä voidaan tehdä Internet-selaimen tietoturvallisuusasetuksista. Tämä voi kuitenkin merkitä sitä, että tietyt Tori.fi:n palvelut ja ominaisuudet lakkaavat toimimasta.

Selainkohtaisia neuvoja evästeiden hallintaan:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/fi-FI/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/evasteiden-paalle-ja-poiskytkeminen

Safari: https://support.apple.com/kb/PH17191?viewlocale=fi_FI&locale=fi_FI