Missä ilmoitukseni on? (Tori-tili, sovellukset)

Pääset seuraamaan ilmoituksesi kulkua tililtäsi sovelluksessa tai sivustolla.

Näet, onko ilmoituksesi tarkastettavana ja miten voit hallinnoida ilmoituksiasi suoraan tililtäsi.

Huomioithan, että jättämällä ilmoituksen sitoudut noudattamaan palvelun ehtoja, ja Tori.fi voi missä tahansa vaiheessa muokata tai pyytää ilmoituksesi tietoihin korjauksia, tai hylätä ilmoituksesi mikäli sääntörikkomuksia ilmenee. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että yöllä jätettyjä ilmoituksia julkaistaan osittain seuraavana aamuna.

Tori.fi ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkastuksessa ilmenee sääntörikkomuksia.

Avainsanat: iOS, Android, ilmoituksen jättö, ilmoituksen julkaisu, ilmoituksen tarkastus