Miten luon tai poistan hakuvahdin iOS-sovelluksessa?

Hakuvahdin luominen iOS-sovelluksella on helppoa:

• Tee ensin haku haluamillasi hakuehdoilla. Tämän jälkeen klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa sydänkuvaketta. Saat ilmoituksen hakuvahdin tallentumisesta ja löydät sen jatkossa sovelluksen alariviltä, Tori-tili-kohdasta.

• Voit poistaa hakuvahdin klikkaamalla itsesi Tori Tilin kautta hakuvahteisi ja painamalla sen jälkeen sovelluksen oikeasta yläkulmasta "Muokkaa".

• Sydänkuvakkeesta pääset myös tallentamaan ilmoituksia suosikit-listalle.
  • Huomoithan, että hakuvahdit ovat laitekohtaisia, eivätkä esimerkiksi pöytäkoneella tehdyt hakuvahdit synkronoidu sovellukseen.