Miksi puhelinnumeroni ja yhteystietoni eivät näy/näkyvät ilmoituksessani Android-sovelluksessa

Voit näyttää tai piilottaa puhelinnumerosi ilmoituksestasi.

Mene ensin Tori-tilillesi, valitse sitten "MUOKKAA" ja piilota tai näytä puhelinnumerosi kohdasta "Näytä puhelinnumero ilmoituksissa". Klikkaa sitten "Päivitä tiedot" tallentaaksesi muutokset.

Tallennettu asetus on voimassa seuraavissa jättämissäsi ilmoituksissa. Voit halutessasi muokata puhelinnumerosi näkyviin tai piiloon myös jo julkaistuista ilmoituksistasi muokkaamalla niitä tililtäsi tai suoraan ilmoituksesi sivulta.

Sovelluksessasi antamasi nimitiedot näkyvät myös ilmoituksissasi.

Asiasanat: Android, puhelinnumero, yhteystietoni