Loppuunmyydyt konsertit ja varovaisuus lippujen sekä lahjakorttien hankinnassa

Jäitkö vaille suositun areenakiertueen tai festivaalin lippuja? — Jäitä hattuun lippujen metsästyksessä

Monet konserttien ja festivaalien järjestäjätahot ovat viime aikoina opastaneet kävijöitä loppuunvarattujen lippujen ostossa toisilta kuluttajilta, ja varoittaneet, ettei loppuunmyydyn/loppuunvaratun konsertin lippua kannata ostaa tuntemattomalta henkilöltä kovaan jälleenmyyntihintaan — liikkeellä kun on taitavia väärentäjiä lippuja myymässä. Tämä koskee myös lahjakortteja.

Esimerkiksi viivakoodi saattaa olla toisesta lipusta kopioitu tai väärennetty, eikä sellaisen lipun ostaja näin ollen pääsisi konserttiin ollenkaan ostamallansa lipulla. Myös lahjakorteissa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota summaan sekä saatavilla oleviin tietoihin, ja olla tarvittaessa yhteydessä lipun tai lahjakortin alunperin myöntäneeseen tahoon/yritykseen. 

Jos kohtaat epäilyttävän lippuilmoituksen Tori.fi:ssä, kerrothan meille siitä Tori-tuessa. Pyrimme saatavilla olevilla tiedoilla tarkistamaan mahdollisimman paljon lippuilmoituksen tietoja, mutta meillä ei valitettavasti ole keinoja tarkistaa viivakoodia tai muuta lipputunnusta lipun aitoudesta tai käyttökelpoisuudesta varmistuaksemme. 

 

Asiasanat: Tapahtumaliput, pääsyliput 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö