Miten hallinnoin omia ilmoituksiani?

Luomalla Tori-tiliin tunnukset voit hallinnoida helposti ilmoituksiasi. Käyttäjätilisi kautta näet kaikki ilmoituksesi ja pääset muokkaamaan niitä tarpeen mukaan. Käyttäjätilin kautta myös ilmoituksen poistaminen, uusiminen sekä nostaminen hakutulosten kärkeen ja jakaminen Facebookissa onnistuu näppärästi.

Käyttäjätilin löydät Torin ylävalikon kohdasta "Kirjaudu sisään".

Sama tili on käytössäsi myös sovelluksissamme, eikä sinun tarvitse syöttää erikseen esimerkiksi postinumeroa jokaiseen ilmoitukseesi.

Voit myös edelleen jättää ilmoituksia ilman Tori-tilin käyttäjätunnuksen luontia, jolloin hallinnoit ilmoituksiasi erikseen sähköpostiosoitteeseesi lähetettyjen linkkien kautta.

Asiasanat: ilmoitus, omat ilmoitukset, ilmoituksen hallinointi, Tori-tili