Tori kännykässäsi - mobiilisovellukset ja mobiilisivu

Tori.fi mobiilisovellukset

Lataa sovellus kännykkäsi sovelluskaupasta:

Android

iOS (iPhone/iPad)

Torin mobiilisovelluksilla voit jättää helposti ilmaisia ilmoituksia Toriin parissa minuutissa. Nappaa puhelimellasi hyvät tuotekuvat ja lisää ne helposti ilmoitukseen. Sovelluksilla voit myös selata Torin ilmoituksia samalla tavalla kuin Tori.fi-sivustolla.

m.tori.fi

Mobiilioptimoitu m.tori.fi -palvelu missä tahansa kännykkässä tai tabletissa.

---

Mökillä, terassilla tai vaikka kotimatkalla bussissa - Tori.fi on saatavilla siitä riippumatta, missä milloinkin olet.

---

Asiasanat: Mobiiliapplikaatio, applikaatio, sovellus, mobiilisovellus, mobiili, kännykkä, mobiiliaplikaatio, aplikaatio