Tori-tili VS. yksittäisen ilmoituksen jättäminen

Toriin voi jättää ilmoituksia luomatta käyttäjätiliä. Saat tällöin sähköpostitse vahvistukset ilmoituksen vaiheista ja linkin ilmoituksesi hallinnointiin.

Jos käyttäjätiliä ei ole luotu, ei ilmoituksiaan pääse muokkaamaan sivustolla kohdasta "Kirjaudu sisään".

Voit kuitenkin luoda itsellesi Tori-tilin, jolloin ilmoituksia ei tarvitse enää vahvistaa sähköpostitse ja niiden hallinnointi on helpompaa yhdeltä sivulta (Omat ilmoitukset).

Myös muut käyttäjät näkevät tällöin nimimerkkiäsi klikkaamalla kaikki Torista löytyvät ilmoituksesi, ja löytävät helpommin lisää kiinnostavia ilmoituksia.

Hyviä kauppoja ja löytämisen riemua!

Asiasanat: Tori-tili, sisäänkirjautuminen, käyttäjätili, ilmoituksen jättäminen