Tori-tili VS. yksittäisen ilmoituksen jättäminen

Toriin voi jättää ilmoituksen joko luomalla Tori-tilin tai jättämällä sivustolle yksittäisiä ilmoituksia ilman käyttäjätiliä.

Jos jätät ilmoituksen ilman Tori-tiliä, sinun tulee vahvistaa erikseen jokainen ilmoituksesi ja saat tällöin sähköpostitse vahvistukset ilmoituksen vaiheista. Sähköpostiisi saamat linkit toimivat apuna ilmoituksesi hallinnointiin. 

Voit kuitenkin luoda itsellesi Tori-tilin, jolloin ilmoituksia ei tarvitse enää esimerkiksi vahvistaa sähköpostitse ja ilmoitusten hallinnointi, kuten poistaminen tai uusiminen, on helpompaa yhdeltä sivulta. Voit tilillesi kirjautuneena seurata ilmoituksesi vaiheita, sen keräämiä katseita sekä yhteydenottoja ja pääset muokkaamaan yhdestä paikkaa ilmoituksiasi, tietojasi sekä hakuvahtejasi. Tiedot ja toiminnot löytyvät siis helposti yhdestä paikasta!

Myös muut käyttäjät näkevät tällöin nimimerkkiäsi klikkaamalla kaikki Torista löytyvät ilmoituksesi ja löytävät helpommin lisää kiinnostavia ilmoituksia. Jatkossa myös viestien lähettäminen onnistuu ainoastaan Tori-tilille kirjautuneena. Käyttämällä Tori-tiliä viestit olevasi luotettava kauppakumppani.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö