Missä ilmoitukseni on? Toimi näin!

Jos ilmoituksenjättö on sinulle uutta

1. Sait sähköpostiisi Tori.fi:stä ilmoituksen vahvistuspyynnön - klikkaa sitä (ja luo itsellesi halutessasi Tori-tili).
  2. Linkkiä klikkaamalla vahvistat, että osoite on oikea ja ilmoituksesi jatkaa matkaansa. Saat sen jälkeen vielä ilmoituksen julkaisulinkin sähköpostiisi.

Sinulla on jo Tori-tili

1. Seuraa ilmoitustasi suoraan tililtäsi!
  2. Tori-tili kertoo myös ilmoituksesi herättämästä kiinnostuksesta: kurkkaa omalta käyttäjätililtäsi, moniko on ilmoituksiasi katsonut ja kuinka moni on jo ottanut yhteyttä (välitämme yhteydenotot ilmoituksessa käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen).

Muuta huomioitavaa:

• Huomioithan, että jättämällä ilmoituksen sitoudut noudattamaan palvelun ehtoja, ja Tori.fi voi missä tahansa vaiheessa muokata tai pyytää ilmoituksesi tietoihin korjauksia, tai hylätä ilmoituksesi mikäli sääntörikkomuksia ilmenee. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että yöllä jätettyjä ilmoituksia julkaistaan osittain seuraavana aamuna.
  • Tori.fi ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkastuksessa ilmenee sääntörikkomuksia. Tutustu siis sääntöihin myös ennen noston ostoa.
  • Voit luoda itsellesi käyttäjätilin myös ilmoituksenjätön yhteydessä. Pääset ilmoituksiisi normaalilla sivustolla, mobiililla selatessa sekä sovelluksissamme (iOS ja Android). Ilmoituksia voi edelleen jättää myös ilman Tori-tiliä.

Asiasanat: ilmoituksen jättäminen, vahvistuspyyntö, oma ilmoitukseni, julkaisu, yhteydenotot