Merkkitavarat & ohjelmistot

Merkkitavaroiden ja ohjelmistojen kohdalla voi olla hankalaa tunnistaa, onko kyseessä aito tuote vai väärennös. Piraattiohjelmistojen tai väärennettyjen merkkituotteiden myyntiä voi tapahtua, vaikka se on kiellettyä Tori.fi palvelussa.

Ostaja

• Pyydä alkuperäinen kuitti ja varmista, että se on oikea.
  • Mikäli myyjällä ei ole näyttää kuittia, voit pyytää myyjältä luvan tarkistaa kyseessä olevaatuotetta myyvästä liikkeestä, onko kyseessä aito tavara.
  • Annathan ilmoituksen ilmi Tori.fi:n asiakaspalveluun, mikäli epäilet, että ilmoituksessa kaupataan piraattikopioitua tavaraa.

Myyjä

• Sinun on oltava varma siitä, että Tori.fi palvelussa myymäsi tuote ei ole laiton kopio.
  • Syyllistyt rikkeeseen, mikäli tietoisesti myyt piraattikopioitua tavaraa, jota väität ilmoituksessasi aidoksi.

Otathan huomioon

• Piraattikopiot ovat laittomia – varmista, että tavara on aitoa!
  • Pyydä alkuperäinen kuitti!

Asiasanat: Huijaus, huijaukset, huijari, väärennös, tuoteväärennös, merkkitavarat, brändi, piraattikopio