Kuinka käytän Hakuvahtia?

Etsitkö Torista usein samoja tavaroita?

Voit tallentaa itsellesi helposti oman vakiohaun. Voit asettaa vahteja luomalla oman käyttäjätilin Torin ylävalikon kohdassa "Kirjaudu sisään". Tori-tilin avulla voit myös aktivoida mailivahdin, jolloin asettamasi hakuvahdin uudet tulokset lähetetään sähköpostiisi päivittäin.

Luo hakuvahti seuraavasti:

• Tee Torista haku haluamastasi tuotteesta, haluamallasi hakuehdoilla ja lopuksi klikkaa kohdasta "Tallenna haku".

• Kaikki tekemäsi hakuvahdit löytyvät sivun vasemmasta reunasta ja klikkaamalla kyseistä hakuvahtia, voit tehdä siihen muutoksia. Voit tarkentaa tai muuttaa hakuvahtiasi "Muuta hakua" -linkistä. Hakuvahti poistetaan Poista-linkistä.

• Hakutulokset näkyvät vain Tori.fi:n Hakuvahdit-sivulla, mutta voit tarvittaessa aktivoida uudet hakutulokset lähetettäväksi sähköpostiisi. Klikkaa linkistä "Käynnistä Mailivahti", ja saat hakuvahdin tulokset päivittäin sähköpostiisi.
  • Voit asettaa jopa 20 hakuvahtia samanaikaisesti.
  • Mobiilisovelluksella tallennetut hakuvahdit toimivat itsenäisesti eivätkä ne synkronoidu pöytäkoneella tallennettujen hakuvahtien kanssa.

Lue myös kuinka luoda Hakuvahti iOS-sovelluksessa.