Hakuvahti

Etsitkö Torista usein samoja tavaroita?

Voit tallentaa itsellesi helposti oman vakiohaun. Voit asettaa vahteja luomalla oman käyttäjätilin Torin ylävalikon kohdassa "Kirjaudu sisään". Tori-tilissä voit myös aktivoida sähköpostivahdin, jolloin asettamasi hakuvahdin uudet tulokset lähetetään sähköpostiisi päivittäin.

• Klikkaa linkistä "Uusi Hakuvahti", tee haku haluamallasi hakuehdoilla ja lopuksi klikkaa kohdasta "Tallenna Hakuvahti".
  • Sinun ei tarvitse joka kerta toistaa samaa suosikkihakuasi.
  • Voit tarkentaa tai muuttaa tallennettua vakiohakuasi hakutulosten "Muuta hakua" -linkistä.
  • Hakutulokset näkyvät vain Tori.fi:n Hakuvahdit-sivulla, mutta voit tarvittaessa aktivoida uudet hakutulokset lähetettäväksi sähköpostiisi. Klikkaa linkistä "Käynnistä Mailivahti", ja saat hakuvahdin tulokset päivittäin sähköpostiisi.
  • Voit asettaa jopa 20 hakuvahtia samanaikaisesti.
  • Android- ja iPhone-sovelluksiin tallennetut hakuvahdit toimivat itsenäisesti eivätkä Tori-tilin hakuvahtien yhteydessä.

Asiasanat: Hakuvahti, vakiohaku, hakuvahdin tallennus, haun tallennus, mailivahti