Ilmoitusvahti

Löysitkö kiinnostavan ilmoituksen ja haluat sen talteen?

Voit laittaa talteen yksittäisiä kiinnostavia ilmoituksia myöhempää tutustumista varten. Voit asettaa vahteja luomalla oman käyttäjätilin Torin ylävalikon kohdassa "Kirjaudu sisään".

• Voit myös tallentaa yksittäisiä ilmoituksia Hakuvahtiin klikkaamalla ilmoituksen alalaidassa olevaa linkkiä "Tallenna ilmoitus Hakuvahtiin".
  • Tallennetut ilmoitukset näkyvät vain Tori.fi:n Ilmoitusvahti-sivulla, niitä ei lähetetä sinulle sähköpostiin.
  • Voit tallentaa jopa 100 ilmoitusta ilmoitusvahtiin samanaikaisesti.
  • Android- ja iPhone-sovelluksiin tallennetut ilmoitusvahdit toimivat itsenäisesti eivätkä Tori-tilin ilmoitusvahtien yhteydessä.

Asiasanat: Ilmoitusvahti, hakuvahti, kiinnostavat ilmoitukset