Olen unohtanut salasanani. Mistä saan uuden?

Klikkaa ensin ilmoituksessasi kohdasta "Poista tai muokkaa ilmoitusta". Seuraavassa näkymässä kohdassa "Salasana" näkyy teksti "Oletko unohtanut salasanasi? Napsauta tästä". Kun klikkaat siitä ja annat seuraavassa näkymässä sähköpostiosoitteesi, sinulle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on ohjeet salasanan vaihtamiseen. Huomaathan, että viesti lähtee siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoitusta jättäessäsi antanut.