Miksei ilmoitukseni näy Torilla?

Muistithan vahvistaa ilmoituksen jättämisen sähköpostistasi? Huomaathan, että ilmoituksen jättämisen jälkeen sinun tulee vielä vahvistaa sähköpostistasi, että haluat julkaista kyseisen ilmoituksen palvelussa. Ilmoitus tulee vahvistaa 2 vuorokauden kuluessa ilmoituksen jättämisestä. Jos et ole saanut vahvistussähköpostia, tarkistathan, ettei se ole juuttunut sähköpostisi roskapostisuodattimeen. Olet myös saattanut ilmoittaa virheellisen sähköpostiosoitteen (esim. kirjoitusvirhe).

Ilmoituksen vahvistamisen jälkeen Tori.fi tarkistaa, että ilmoituksesi noudattaa palvelumme sääntöjä. Ilmoituksesi näkyy palvelussa kolmen tunnin sisällä sen vahvistamisesta. Huomaathan kuitenkin, että suurin osa illalla jätetyistä ilmoituksista tarkastetaan vasta seuraavana aamuna. Vahvistamattomia ilmoituksia ei tarkasteta eikä siten julkaista palvelussa.

Jos et löydä vahvistuspyyntöviestiä sähköpostistasi tai mikäli ilmoituksesi ei vahvistamisesta huolimatta näy sivustolla kolmen tunnin kuluessa ilmoituksen jättämisestä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö