Miten voin poistaa ilmoitukseni?

Ilmoituksen poisto on helppoa.

Voit poistaa ilmoituksesi kirjautumalla Tori-tilillesi ja avaamalla Omat ilmoitukset -sivu ja valitsemalla siellä ilmoituksen alla kohdan "Poista".

Jos sinulla ei ole Tori-tiliä, voit poistaa ilmoituksen valitsemalla ilmoitussivulla "Poista tai muokkaa ilmoitusta". Valitse sitten kohta "Poista ilmoitus" ja syötä alla olevaan kenttään ilmoituskohtainen salasana, jonka olet antanut ilmoituksen jättämisen yhteydessä.