Miksi en saanut vahvistussähköpostia? Missä ilmoituksen julkaisu viipyy?

Mikäli et ole vastaanottanut ilmoituksen vahvistamiseen liittyvää vahvistusviestiämme kahden tunnin kuluessa ilmoituksen jättämisestä, tarkista, onko viesti juuttunut sähköpostisi roskapostisuodattimeen.

Huomaathan, että vahvistussähköposti lähtee siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit ilmoitusta jätettäessä. Jos et saa viestiä, olet myös saattanut ilmoittaa virheellisen sähköpostiosoitteen (esim. kirjoitusvirhe).

Jos olet kirjautuneena sisään Tori-tilille jättäessäsi uutta ilmoitusta palveluun, ei vahvistussähköpostia tarvita. Tällöin ilmoitus menee suoraan tarkastukseen ja julkaisujonoon. Voit myös seurata ilmoituksesi vaiheita suoraan tililtäsi: näet, kun se on tarkastettavana, kun se on vanhentumassa ja miten muut Torin käyttäjät ovat katselleet sitä.

Jos vahvistussähköpostia ei tule kahden tunnin kuluessa ilmoituksen jättämisestä, eikä se ole roskapostisuodattimessasi, otathan yhteyttä Tori-tukeen. Ilmoitathan ystävällisesti yhteydenottoviestissäsi sen sähköpostiosoitteen, jonka annoit ilmoitusta jättäessäsi. 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö