Miten jätän ilmoituksen Torille?

Klikkaa Tori.fi:n etusivulla kohdasta "Ilmoita ilmaiseksi täältä" tai tämän sivun yläreunasta kohdasta "Jätä ilmoitus". Täytä tämän jälkeen ilmoituslomake (Vaihe 1/3). Hinnan, postinumeron sekä kuvien lisääminen on vapaaehtoista, mutta muut kentät lomakkeessa tulee täyttää. Puhelinnumeron kohdalla voit valita, haluatko numeron näkyviin ilmoituksessasi. Tiedot täytettyäsi paina sitten kohdasta "Jatka".

Tarkista seuraavassa vaiheessa (Vaihe 2/3), että antamasi tiedot pitävät paikkansa ja valitse itsellesi haluamasi ilmoituskohtainen salasana. Säilytäthän valitsemasi salasanan huolella, tarvitset sitä myöhemmin muokataksesi ja/tai poistaaksesi ilmoituksen. Voit samalla halutessasi luoda itsellesi Tori-tilin, joka helpottaa ilmoitustesi hallintaa jatkossa. Kun olet varmistunut siitä, että haluat jättää ilmoituksen, klikkaa kohdasta "Jätä ilmoitus".

Huomaathan, että ilmoituksen jättäminen tulee vielä vahvistaa sähköpostitse 2 vuorokauden kuluessa ilmoituksen jättämisestä. Ilmoituksen jätettyäsi saat Tori.fi:ltä vahvistussähköpostin ilmoituksen jättämisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Klikkaa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi, että haluat jättää ilmoituksen. Tämän jälkeen ilmoituksesi tarkistetaan ja julkaistaan palvelussa. Vahvistamattomia ilmoituksia ei tarkisteta eikä julkaista. Jos olet kirjautuneena sisään Tori-tilille, kun jätät uuden ilmoituksen, ei vahvistusviestiä tarvita. Tällöin ilmoitus menee suoraan tarkistukseen ja julkaisujonoon.