Ilmoituksen muokkaaminen ilman Tori-tiliä

Jos et ole kirjautunut sisään tai sinulla ei vielä ole omaa Tori-tiliä, voit muokata ilmoitusta syöttämällä ilmoituksen alla olevaan kenttään ilmoituskohtaisen salasanasi, jonka olet antanut ilmoituksen jättämisen yhteydessä.

Valitse sitten "Jatka" niin pääset muokkaamaan ilmoituksesi tietoja.

Ilmoituksestasi voit itse muokata seuraavia kohtia:
Ilmoituksen sijaintia, ilmoitustyyppiä, otsikkoa, ilmoitustekstiä, kohteen hintaa, nimeäsi tai nimimerkkiäsi ja puhelinnumeroasi sekä lisätä tai vaihtaa ilmoitukseesi kuvia.

HUOM: Muuttaaksesi ilmoituksesi osastoa tai sähköpostiosoitettasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.