Seuraa

Nosta ilmoituksesi listan kärkeen!

Nostoilla voit nopeuttaa kauppoja: Ilmoituksesi saa enemmän uusia silmäpareja sen noustessa hakutulosten kärkeen.

Julkaisimme uusia nostoja helpottamaan ja ajastamaan lisänäkyvyyttä: Voit nyt ostaa ilmoituksellesi noston jo sitä sivustolle jättäessäsi, tai tutustua Paalupaikkaan, jolla ilmoituksesi pysyy neljä päivää listausten kärjessä. 

Seuraathan ohjeita ilmoituksen jätössä: voit valita erilaisista nostovaihtoehdoista sinulle sopivimman lisänäkyvyyden kohdasta ”Paranna ilmoituksen näkyvyyttä”.

Mikäli et halua ostaa ilmoituksellesi nostoa, voit jatkaa seuraavaan vaiheeseen valitsemalla ”Ei kiitos”.

Ilmoituksen jättö on edelleen ilmaista: nosto on vapaaehtoinen ja maksullinen lisäpalvelu ilmoituksen näkyvyyden parantamiseen; ilmoitukset kun ovat Tori.fi:ssä aikajärjestyksessä. Noston avulla voi ilmoitukselleen saada uutta yleisöä esim. vilkkaaseen kellonaikaan tai suositun tavarakategorian parissa.

Nostoja on nyt laajempi valikoima eri tarpeisiin!

-    Ilmoitusta jättäessä ostettava kertanosto nostaa ilmoituksesi uudestaan listan kärkeen kolmen päivän kuluttua:

Jatka ohjeen mukaan ilmoituksen jättöä. Jatkettuasi ilmoituksen vahvistukseen, maksa valitsemasi lisänäkyvyys verkkopankissa, luottokortilla, maksukortilla tai matkapuhelinlaskulla. Voit myös maksaa tekstiviestillä. Lähetä viesti ja koodi ohjeen mukaan. Viestin lähettämisen jälkeen jatka ilmoituksen julkaisuun.

-    Tehonosto sen sijaan nostaa ilmoituksen listan kärkeen kerran päivässä viikon ajan (yht. 7 nostoa)  

Perinteisen noston voi edelleen ostaa ilmoitukselleen myös myöhemmässä vaiheessa: Klikkaa ilmoituksestasi kohtaa “Nosta ilmoitus kärkeen” tai Tori-tililläsi “Nosta tai muokkaa”

-    Viikkonosto toimii kuten ennenkin: Sen ostettuasi ilmoituksesi nostetaan samana ajankohtana listan kärkeen neljän viikon ajan (yht. 4 nostoa)

Hinnoittelut löydät ilmoituksista ja lisätietoja nostosivuilta


Huomioithan, että jättämällä ilmoituksen sitoudut noudattamaan palvelun ehtoja, ja Tori.fi voi missä tahansa vaiheessa muokata tai pyytää ilmoituksesi tietoihin korjauksia, tai hylätä ilmoituksesi mikäli sääntörikkomuksia ilmenee. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että yöllä jätettyjä ilmoituksia julkaistaan osittain seuraavana aamuna.

Tori.fi ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkastuksessa ilmenee sääntörikkomuksia.

 

---

Asiasanat: Nosto, tekstarimaksu, verkkopankki, maksutavat, luottokortti, matkapuhelinmaksu

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö