Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä ("cookies").

Evästeet ovat datatiedostoja, joita internet-sivu lähettää käyttäjän tietokoneelle silloin kuin hän selaa internet-sivua. Nämä datatiedostot sisältävät tietoja, joiden avulla Tori.fi-palvelu pystyy muistamaan tärkeitä tietoja, jotka tekevät sivuston käyttämisen käyttäjille tehokkaammaksi ja hyödyllisemmäksi. Tori.fi-sivusto käyttää evästeitä muun muassa saadakseen sivuston vierailijoilta muita kuin henkilökohtaisia tietoja. Tällaista tietoa voi olla esimerkiksi kuinka paljon aikaa käyttäjä viettää sivustolla tai mitä Tori.fi:n tarjoamia palveluja hän käyttää. Evästeiden avulla pystymme tarjoamaan käyttäjille paremman ja henkilökohtaisemman internet-kokemuksen. Evästeet myös mahdollistavat sen, että käyttäjä pystyy tallentamaan ilmoituksia, käyttämään ilmoitusvalvontatoimintaa eikä halutessaan tarvitse nähdä samoja mainosilmoituksia tai kirjautua sivustolle joka kerta uudelleen.

Evästeet eivät sisällä henkilökohtaista tietoa tai viruksia eivätkä tuhoa mitään tietoa käyttäjän tietokoneella.

Tori.fi käyttää evästeitä myös markkinointitarkoituksessa. Tiedot tallentuvat anonyymisti ja niitä käytetään ainoastaan käyttäjään kohdistuvaa markkinointia varten. Mikäli käyttäjä ei halua, että tällaista tietoa tallennetaan, hän voi asentaa tyhjän evästeen ("opt-out cookie"). Lisätietoja tyhjistä evästeistä löytyy täältä.

Mikäli Tori.fi-palvelun käyttäjä ei halua evästeitä, hän voi muuttaa internet-selaimensa asetuksia. Tämä saattaa kuitenkin estää käyttäjää käyttämästä sivuston kaikkia toimintoja.