Henkilötietojen käyttö

SCM Suomi Oy kerää henkilötietoja muun muassa Tori.fi-palvelun ylläpitotarkoituksessa sekä asiakassuhteiden hoitamiseksi ja kehittämiseksi.

Tori.fi:n palveluiden ilmoittaja suostuu siihen, että SCM Suomi Oy:llä on oikeus luovuttaa rekisterissä olevia tietoja muun muassa yhteistyökumppaneilleen sekä tietyille viranomaisille. 

Käsittelemme henkilötietojasi rekisteröityjen käyttäjien ja muiden Tori.fi–palveluiden käyttäjien kanssa tapahtuvaa yhteydenpitoa varten sekä muiden asiallisten yhteyksien hoitamiseen, niiden kehittämiseen ja hallinnointiin, palvelun toteuttamiseen, käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen luomiseen, SCM Suomi Oy:n ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden liiketoiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen, asiakasviestintään sekä markkinointiin, tilastollisiin tarkoituksiin sekä muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.

Käytämme näitä tietoja myös tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä, kuten osuvampia hakutuloksia ja mainoksia — näin saat tietoa ajankohtaisista teemoista ja asioista liittyen palvelun käyttöön, uusiin toiminnallisuuksiin, niiden hyödyntämiseen arjessa ja hyvien kauppojen tekemiseen. Näitä tietoja voimme lähettää sinulle sähköisten medioiden (kuten esimerkiksi sähköposti ja tekstiviesti) kautta. Voimme lähettää näitä viestejä sinun palveluun antamasi sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron perusteella.

Käytämme henkilötietojasi myös palveluidemme väärinkäytön ehkäisemiksi. SCM Suomi Oy avustaa myös poliisia, muita viranomaisia sekä vakuutusyhtiöitä ja näiden yhteistyökumppaneita luovuttamalla tietoja ilmoituksiin liittyvistä lainvastaisuuksista. Henkilöllisyytesi voidaan varmentaa Internet-palveluntarjoajalta esimerkiksi järjestelmään tallennettujen IP-osoitteiden avulla.

SCM Suomi Oy:llä sekä muilla Schibsted Media Groupin konserniyhtiöillä ja SCM Suomi Oy:n yhteistyökumppaneilla on oikeus käyttää henkilötietojasi suoramarkkinoinnissa, mukaan lukien sähköisessä suoramarkkinoinnissa, sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa. Kirjallinen suostumuksesi hankitaan tyypillisesti rastitettavan ruudun välityksellä käyttäessäsi palveluitamme, mutta voimme lisäksi hankkia suostumuksesi muissa yhteyksissä.

Vastaanottaessasi meiltä suoramarkkinointia sähköpostin välityksellä sinulle annetaan aina mahdollisuus kieltäytyä tästä jatkossa perumalla uutiskirjeen tilauksen. Lisäksi voit milloin tahansa ilmoittaa meille (ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen tuki@tori.fi), ettet tahdo enää vastaanottaa suoramarkkinointia meiltä. Siinä tapauksessa, että peruutat antamasi suoramarkkinointisuostumuksen, emme kuitenkaan poista kaikkia tietojasi rekistereistämme, ellet erikseen pyydä meitä tekemään näin.


Puhelinmyynti ja kaikenlainen telemarkkinointi on kielletty, mikäli olet sen kieltänyt ja/tai kiellosta on maininta palvelussa olevassa ilmoituksessasi.
Mikäli ilmoittaja ei hyväksy henkilötietojensa keräystä ja luovutusta tai muita ehtojamme, pyydämme häntä olemaan käyttämättä Tori.fi:n tarjoamia palveluita.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö