Seuraa

Aseilmoitukset

Ampuma-aseen hankkimislupaa vaativaa asetta myytäessä ilmoituksessa tulee olla merkintä siitä, että tuotteen ostaminen edellyttää hankkimislupaa. Myös lupaa vaativien aseiden osien myynti- tai ostoilmoituksessa tulee olla merkintä siitä, että lupa vaaditaan ja tarvittaessa maininta olemassa olevasta luvasta tarvittavat dokumentit.

Tiettyjen aseiden, kuten ilmakiväärien, käsiaseiden, varsi-, talja- ja jalkajousien myynti ja ostaminen on kiellettyä Tori.fi-palvelussa. Dekoaseiden myyminen ja ostaminen on EU:n asedirektiivin voimaantulon 8.4.2016 jälkeen kielletty myös Tori.fi:ssä. Tori.fi ei julkaise ilmoituksia ampuma-aseista, jotka eivät ole luvanvaraisia. Toimimme näin turvallisuussyistä: täten dokumentoinnin esittäminen on ilmoitusta jättäessä sekä kaupankäyntitilanteessa ostajan sekä myyjän vastuulla, ja kummankin osapuolen on varmistettava aseen alkuperä.

Tori.fi on perheystävällinen kauppapaikka, joten pyrimme ilmoitusten tarkistuksessa varmistamaan turvalliset olosuhteet kaikenikäisille Torin käyttäjille.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö