Aseilmoitukset

Ampuma-aseen hankkimislupaa vaativaa asetta myytäessä ilmoituksessa tulee olla merkintä siitä, että tuotteen ostaminen edellyttää hankkimislupaa. Myös lupaa vaativien aseiden osien myynti- tai ostoilmoituksessa tulee olla merkintä siitä, että lupa vaaditaan ja tarvittaessa maininta olemassa olevasta luvasta tarvittavat dokumentit. Myyjän ja ostajan on tarkistettava lupa-asiat toisiltaan. 

Tiettyjen aseiden, kuten ilmakiväärien, käsiaseiden, varsi-, talja- ja jalkajousien myynti ja ostaminen on kiellettyä Tori.fi-palvelussa. Dekoaseiden myyminen ja ostaminen on EU:n asedirektiivin voimaantulon 8.4.2016 jälkeen kielletty myös Tori.fi:ssä. Airsoft-aseiden ilmoittaminen ei myöskään ole salittua.Tori.fi:hin et saa jättää ilmoituksia ampuma-aseista, jotka eivät ole luvanvaraisia. Toimimme näin turvallisuussyistä: täten dokumentoinnin esittäminen on ilmoitusta jättäessä sekä kaupankäyntitilanteessa ostajan sekä myyjän vastuulla, ja kummankin osapuolen on varmistettava aseen alkuperä.

Tori.fi on perheystävällinen kauppapaikka, joten pyrimme ilmoituksia tarkistamalla, asiantuntijoilta ohjeita kysymällä sekä käyttäjiltämme palautetta kuullen varmistamaan turvalliset olosuhteet kaikenikäisille Torin käyttäjille. Ilmiannathan meille aseilmoitukset, jotka eivät noudata näitä sääntöjä. Ole myös Tori-tukeen yhteydessä - teemme yhteistyötä poliisin kanssa turvallisuuskysymyksissä. 

Huomioithan, että aseilmoituksia ei valitettavasti voi selata, jättää tai hakea iOS- ja Android-sovelluksillamme - käytäthän metsästysosastoa normaalilla sivustollamme tai m.tori.fi:ssä. 

Hakusanat: aseet, ampuma-ase, jousi, jalkajousi, käsiase, kivääri, ilmakivääri

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö